Aperitiv la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 22 Noi 2018 | 6689 vizualizari

 

O cina gustoasa si rapida cand ai musafiri neanuntati.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de paine toast
  • 200 gr de salam
  • 100 gr de cascaval
  • 250 gr de mozzarella
  • 1 ceapa potrivita
  • 1 rosie mare
  • 4 oua
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv la cuptor:

       Pentru inceput batem ouale cu putina sare si piper. Tapetam o tava cu hartie de copt.

Fiecare felie de paine o trecem prin oul batut si o asezam in tava. Cascavalul si mozzarella le taiem feliute subtiri. La fel procedem si cu ceapa si rosia.

       Intre feliile de paine punem pe rand cate o felie de salam, cascaval, mozzarella, ceapa, rosie. Dam tava la cuptorul preancalzit la 180 de grade C, pana cand se rumeneste deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

putem folosi suc de rosii cu care sa ungem feliile de paine in loc de ou.

2

umplutura poate fii dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun delicios